NOVATERRA
DIENSTEN & ADVIEZEN

NOVATERRA DIENSTEN & ADVIEZEN


De diensten die Nova Terra Health Food kan aanbieden zijn zeer divers.

Behalve dat er bio producten worden aangeboden bemiddelt het bedrijf ook tussen organisaties die zich inspannen om goede behandelingen te geven bij chronische klachten die vaak ontstaan door verkeerde voeding en lifestyle. Zo werkt Nova Terra Health food samen met How2behealthy zij bieden zeer diverse op maat gemaakte lifestyle programma's aan.

Bekijk de programma's


Gezondheid is een groot goed. Iedereen weet dat de gezondheid van hart- en bloedvaten wordt bedreigd door allerlei slechte gewoonten, zoals roken, te vet eten, te weinig lichaamsbeweging en stress.
Levensstijl
Op 1 januari 2016 hadden 8,8 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, maag/darm klachten, diabetes type 2 en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Dit is geen toeval en is grotendeels een gevolg van onze verkeerde levensstijl.

Veel chronische ziekten hebben dezelfde onderliggende oorzaken. Onze programma's bestaan uit 5 fasen en richten zich op het aanpakken van deze onderliggende oorzaken. Hierdoor is een substantiële vermindering van klachten en vaak zelfs genezing mogelijk.  

Ivo Houben oprichter van how2behealthy is specialist op gebied van wetenschappelijke onderbouwing van heel hoogwaardige voeding voor bedrijven en particulieren.
Gezonder leven en er jonger uitzien? Partner van Nova Terra Health Food, How2behealthy biedt programma's die uw gezondheidsproblemen in een keer aanpakt! Tevens verkopen we hoogwaardige natuurlijke middelen (biofarmacologie) en huidverzorgingsproducten, van natuurlijke oorsprong. Check ook onze aanbiedingen! Op zoek naar individuele begeleiding? De consulenten van how2behealty en Nova Terra health food staan u graag  woord.

Wij geven u graag deskundig en persoonlijk advies per mail, whatsapp, telefoon of direct via de chat, geheel gratis en vrijblijvend. 

NEEM EENS CONTACT OP

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.