NOVATERRA
AMBACHTELIJK IJS

NOVATERRA AMBACHTELIJK IJS

Eerlijk en gezond ambachtelijk ijs maken door ijsmakerij Charly.

Het wordt gemaakt van diverse soorten dagvers fruit zonder toevoegingen van smaak en reuk en geurstoffen.

Het is puur zeer smaakvol ijs waar meer en meer mensen op terug komen uit de wijde omgeving van Apeldoorn. Bart Thiessens de IJsmaker heeft een grote een grote passie voor vers en gezond ijs dat zowel kinderen en volwassenen erg lekker vinden.

Het fruit voor het ijs wordt vers aangevoerd en direct verwerkt in het ijs. Ook wordt hoge kwaliteit chocolade gebruikt. De basis van grondstoffen van  Room, melk en suiker zorgen gemixed in de juiste verhoudingen zorgen voor zeer smaakvol ijs dat op ambachtelijke wijze is gemaakt.

Er zijn vele soorten en smaken van ijs verkrijgbaar en met veel passie geproduceerd.

Door de liefde voor het vak ijs makerij en de heerlijke smaak is door de inwoners van Apeldoorn en daarbuiten ontdekt. Tegenover het park kunnen gezinnen genieten van lekker en romig ijs. In de paar jaar dat zij bestaan blijven de mensen ook terug komen om ijs te bestellen en te eten.

IJssalon Charly in Apeldoorn

Vers fruit voor het ijs

Vers noten voor het ijs

IJSSALON / CAFETARIA CHARLY


Ijsmakerij Charly Bart Thiessens Oprichter produceert tevens voor de Horeca en cafetaria die voor goed kwaliteit gaan. Met diepvries wordt het vervoer landelijk geregeld op plaats van bestemming afgeleverd.


AdresAsselsestraat 263, 7312 CV Apeldoorn
Telefoon06156363
Geopend tot 23.30

MEER WETEN?

NEEM EENS CONTACT OP

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.